Je kunt een bestelling plaatsen via het leerkrachtenplatform. Log hiervoor in op www.bomberbot.nl, klik links op “Mijn Klassen” en klik rechts op de knop “Koop licenties”. Vul de gegevens in en je vangt zo spoedig mogelijk de licenties en factuur.

Heb je geen Bomberbotaccount? Mail het aantal benodigde licenties en de factuurgegevens van de school naar hello@bomberbot.com en we helpen je zo snel mogelijk op weg.