Maak een leerlingenaccount aan in jouw leerkrachtenplatform. Schrijf de gebruikersnaam en het wachtwoord van dit account even op of zorg dat je deze onthoudt. Log nu uit als leerkracht door linksonder te klikken op “Uitloggen”.

Ga nu opnieuw naar www.bomberbot.nl en klik op “Inloggen”. Log nu in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van deze leerling. Je bent nu ingelogd op het leerlingenaccount en kunt rondkijken in het platform.

Ben je klaar met rondkijken? Log dan uit door rechtsboven te klikken op het pijltje. Er opent nu een menu, waarin je onderaan de knop “Uitloggen” kunt vinden. Klik hierop om uit te loggen. Je kunt nu op de website weer inloggen als leerkracht, indien gewenst.