Apparatuur voor de leerkracht: een computer en scherm (digibord / smartboard / presentatiescherm).

Apparatuur voor de leerlingen: voor iedere leerling een computer, laptop of tablet (behalve de Snappet 7-inch tablet) met daarop de meest recente versie van Google Chrome (sterk aanbevolen), Firefox, Safari, Opera of Internet Explorer. Heb je niet voor iedere leerling een eigen apparaat? Geen probleem! Kinderen kunnen ook heel goed gedurende de week als taak  aan Bomberbot werken.

Overige benodigdheden: Internetverbinding voor alle apparaten (snelheid van 1 Mbps of hoger).
Er hoeft niet geïnstalleerd te worden op de apparaten om gebruik te maken van Bomberbot. Leerkracht en leerlingen kunnen simpelweg inloggen met hun account op www.bomberbot.nl