Doorloop de volgende stappen (eventueel met een ICT-er):

• Het klinkt misschien stom, maar de beste oplossing voor problemen is om de pagina te vernieuwen of opnieuw in te loggen. Heb je dit al geprobeerd?
  • Controleer of de problemen zich ook voordoen wanneer je Bomberbot opent in een andere browser (Chrome of Firefox, bij voorkeur).
  • Controleer of het besturingssysteem, de browser en de drivers van de apparaten recentelijk zijn geupdate en de apparaten zijn aangesloten op internet.
  • Schakel de ad-blocker (indien geïnstalleerd) uit voor alle bomberbot.com subdomeinen. Een ad-blocker kan delen van de online game namelijk blokkeren.
  • Zorg ervoor dat bomberbot.com, go.bomberbot.com en game.bomberbot.com zijn toegevoegd aan de firewall ‘whitelist’(als veilige domeinen).

Heb je bovenstaande stappen doorlopen, maar is het probleem niet opgelost? Neem dan s.v.p. contact op via hello@bomberbot.com. Stuur voor zover mogelijk de volgende informatie mee, zodat we het probleem sneller kunnen identificeren en oplossen:

1. Doen de problemen zich voor bij alle leerlingen of slechts enkele? Maken deze leerlingen gebruik van een andere browser of apparaat dan de rest van de leerlingen?
  2. Op welke browser gebruiken de leerlingen waarbij de problemen zich voordoenBomberbot (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera of Edge)?Welke versie van deze browser gebruiken zij?
  3. Op welke apparaten maken zij gebruik van Bomberbot (welke laptops, tablets of PC's)?
  4. Zou je een screenshot, foto of video kunnen sturen van wat jullie precies zien?