Om jouw gegevens en de gegevens van jouw leerlingen te beschermen, is het belangrijk dat je jouw wachtwoord niet met anderen deelt. Wij zullen je nooit om jouw wachtwoord vragen. Ook raden wij aan dat je jouw leerlingen duidelijk maakt dat het wachtwoord van hun accounts alleen bestemd is voor eigen gebruik en eventueel gebruik van hun ouders. Het veilig omgaan met inloggegevens wordt ook behandeld in de eerste Bomberbot les.