Is een leerling zijn of haar gebruikersnaam of wachtwoord vergeten, dan kun je deze via het leerkrachtenplatform inzien. Log in als leerkracht, klik links op “Mijn Klassen” en open de betreffende klas. Hier zie je een lijst met gebruikersnamen. Bij de kolom genaamd “Wachtwoord” zie je een oog-icoontje. Als je hierop klikt, verschijnen de wachtwoorden van de leerlingen op het scherm. Indien gewenst kun je het wachtwoord ook aanpassen door op het wachtwoord te klikken (druk hierna weer op “Bewaar”).