Log in als leerkracht, klik op “Mijn Klassen” en open de betreffende klas. Zoek in de lijst de leerlingenaccounts op die volledige toegang moeten krijgen en selecteer deze accounts door in de meest rechter kolom (genaamd “Licentie”) het vakje aan te vinken. In het voorbeeld hieronder wil de leerkracht leerling Robrecht volledige toegang geven, maar leerling Sjoera niet.

Klik vervolgens rechtsboven op de knop “Upgrade” en bevestig de upgrade om de licenties aan deze accounts te koppelen. De accounts met een licentie worden als “betaald” gemarkeerd.

Did this answer your question?