Log in als leerkracht en klik links op “Mijn Klassen”. Zoek in de lijst met klassen de klas op die je wilt verwijderen en klik op het prullenbakje in de kolom “Acties”.

Let op! Het verwijderen van een online klas met leerlingenaccounts, zorgt ervoor dat deze leerlingenaccounts ook definitief verwijderd worden. Je zult in dit geval altijd onderstaande melding te zien krijgen, zodat je nog kunt annuleren.

Did this answer your question?