Leerlingen maken tijdens Les 0: Maak een Bomberbot zelf een account aan met een veilige gebruikersnaam en een veilig wachtwoord. Deze koppelen ze direct aan jouw online klas met behulp van de toegangscode. De toegangscode heb je zelf gekozen tijdens het aanmaken van jouw klas en vind je terug in het leerkrachtenplatform (klik op “Mijn Klassen” in het menu). Leerlingenaccounts verschijnen automatisch in jouw online klas. Tijdens deze les werken kinderen hun persoonlijke gegevens (voornaam en achternaam) ook bij in hun account, zodat je ook weet welke gebruikersnaam hoort bij welke leerling.

Je kunt als leerkracht ook zelf accounts aanmaken voor leerlingen. Log in als leerkracht, klik op “Mijn Klassen”, open de betreffende klas en klik op de knop “Creëer leerling”. Vul de gegevens in en klik op “Bewaar’.