Log in als leerkracht, klik op “Mijn Klassen” en open de betreffende klas. Zoek het leerlingenaccount op die verwijderd mag worden en klik op de prullenbak bij de kolom genaamd “Acties”.

Het is niet mogelijk om leerlingenaccounts te verwijderen waar een licentie aan gekoppeld is.
Deze accounts zijn te herkennen aan Wil je deze leerlingenaccounts toch verwijderen, stuur dan even een mail naar hello@bomberbot.com met daarin de gebruikersnamen van leerlingen die verwijderd mogen worden en het verzoek om deze leerlingen te verwijderen. Dan maken wij dit in orde.

Let op: Het verwijderen van leerlingen met licenties zorgt er niet voor dat deze licenties opnieuw beschikbaar komen en gebruikt kunnen worden.